Ergene Belediyesi Ulaş Halk Bahçesi Projesini Tamamladı

Ergene Belediyesi tarafından Ulaş Mahallesinde yapımına başlanılan Ulaş Halk Bahçesi Projesi tamamlandı. Çocuklar tamamlanan parkta keyifle vakit geçiriyorlar.

Ergene’ye yeni park ve yeşil alanlar kazandıran Ergene Belediyesi şimdi de Ulaş Mahallesine yeni bir park kazandırdı.

Ulaş Mahallesinde bulunan Çınar 4. 5. ve 6. Sokaklar arasında kalan bin 150 metrekare park alanında Ulaş Halk Bahçesi Projesi tamamlanırken çocuklar yazdan kalma havanın yaşandığı Ergene’de yeni yapılan parkta güneşin tadını çıkartarak parkta gönüllerince eğlendi. Özel güvenliğin sağlanabilmesi için 140 metre uzunluğunda perde duvar ile çevrili olan Ulaş Halk Bahçesi parkında 555 metrekare yeşil alan, 300 metrekare sert zemini, 220 metrekare oyun alanı, çay ocağı, 2 adet tuvalet, 8 adet kamelya, 6 adet oturma bankı, uçak model oyun gurubu, 2 tahterevalli, helikopter ve araba model zıpzıp ve 7 adet spor aleti, 5 farklı türde toplam 65 ağaç 600 adet çalı gurubu, otomatik sulama sistemi, güvenliğin sağlanabilmesi için 3 adet çift projektörlü aydınlatma ve alan içerisinde kamera sistemi konuldu.

Çocukların şen kahkahalarının duyulduğu, gönüllerince ve keyifle oynayabildikleri yeşil alan ve parkların sayılarını Ergene’de yükselten Ergene Belediyesi Ulaş Halk Bahçesi Projesinin vatandaşların, gençlerin ve çocukların hizmetine sundu. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü çok kısa bir çalışma içinde Ergene’ye kazandırılan bu proje gibi park yapımına ilçenin diğer mahallelerinde de devam edileceği belirtildi.

Ergene Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, “Halkın desteği ile yoğun bir şekilde tüm birimlerimizde Ergenemize en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz. Sevgi Kenti Ergene’de söz verdiğimiz yeni projeleri tek tek hayata geçirmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Geriye dönüp baktığımızda Ergene’nin ilk kurulduğu günden bu yana Belediye olarak çok uzun yol kat ettik. 6 yıllık bir belediye olarak 20 yıllık belediyelerin ilçesinde olmayan hizmet ve yatırımları Ergene Belediyesi olarak kendi ilçemize kazandırdık. Her zaman her şeyin en iyisini hak eden Ergene halkımız için gece gündüz demeden, yorulmadan ve dinlenmeden çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz” açıklaması yapıldı.