Ergene’de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene Belediyesi ilçe genelinde asfaltlama ve yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

İlçe genelinde periyodik şekilde cadde ve sokakların yol yapımını gerçekleştiren ekipler özellikle son dönemde ilçenin farklı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdi.

Yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını  sürdüren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri hafta sonu mesaisini Cumhuriyet Mahallesinde tamamladı. Ergene’nin her noktasında yol hizmetlerini devam ettiren ekipler, Ulaş Mahallesi ve Misinli Mahallesinde devam eden yol çalışmalarının yanı sıra  hafta sonu mesaisini Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirdi.

Yapılan program dahilinde mahallelerde yol çalışmalarının devam edeceğini belirten ekipler, her mahalleye hizmetin gideceğine vurgu yaparak, Cumhuriyet Mahallesinde asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte diğer mahallelerde çalışmaların devam edeceğini açıkladı.

Konu hakkında açıklama yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Cumhuriyet Mahallesinde devam eden yol çalışmalarının yerinde incelemesini gerçekleştirerek, İlçemizde  parke döşeme ve asfaltlama çalışmaları devam etmektedir. Halkımıza hizmet sunmak adına hedeflediğimiz çalışmaları devam ettirerek yol sorununa kalıcı çözümler bulacağız’ dedi. Yüksel ayrıca ‘  Alt yapı sorununa kalıcı çözüm bulmanın ardından üst yapı çalışmalarıyla hizmetlerimize devam edeceğiz, hedefimiz vatandaşlarımıza hak ettiği hizmeti sunmaktır’ ifadelerine yer verdi.