Ergene Belediyesi’nden Meclis Üyelerine İftar Yemeği

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Meclis Üyeleri adına iftar yemeği düzenledi.

Yalı Restaurant’ta  düzenlenen iftar yemeğine Ergene Meclis Üyeleri ve eşleri katıldı.

Ramazan ayı süresince çok sayıda iftar yemeği organizasyonu gerçekleştiren Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bu kez meclis üyeleriyle bir araya geldi. Ramazan ayında düzenlenen organizasyonların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade eden Yüksel, ramazan ayının sonlarına gelirken, dostlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ergene’mize hizmet eden meclis üyelerimizle birlikte el ele vererek Ergenemizi daha iyi hizmetler verme gayesi içerisindeyiz. Yaşadığımız bu birlik ve beraberlik süresince güzel hizmetlerde bulunacağımızın temennisindeyim. İftar programımıza katılım gösteren tüm meclis üyelerimizin şimdiden ramazan bayramlarını kutluyorum.  Aileleri ile birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde nice Ramazan bayramları yaşamalarını diliyorum’ dedi.