Ergene Belediyesi Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Ergene Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Sağlık Mahallesi 1. Sokakta beton yol serimi çalışmalarına başlanıldı. Yapılan çalışmaları Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yerinde inceledi.

Tüm birimleri ile Ergene’de hem koronavirüs salgını ile mücadele eden hem de rutin belediyecilik hizmetlerini sürdüren Ergene Belediyesi ilçede yol yapım çalışmalarına da aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ergene Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ortaklığında Sağlık Mahallesi 1. Sokakta beton yol serimi çalışmalarına başlanıldı. Toplam 1300 kilometre yol uzunluğu bulunan Sağlık Mahallesi 1. Sokak, Cem Sultan Sokak bağlantı noktasına Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 1700 m3 SSB (Silindirle Sıkılaştırılmış Beton) serilecek. İşçiliği Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmada 15 cm sıkılaştırılmış beton uygulaması yapılacak.

Ergene’de yol yapım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Koronavirüs salgını ile mücadelemizi sürdürdüğümüz bu günlerde rutin belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra yol çalışmalarımıza da ara vermeden devam ediyoruz. Ergene’de yapılmayan yolumuz kalmayacak sözümüzün arkasındayız. Sağlık Mahallesi 1. Sokak üzerinde başlatılan yol yapım çalışmalarını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ile birlikte inceledik. Desteklerinden dolayı Kadir Albayrak Başkanımıza halkım adına teşekkür ediyorum. Ergene’de yol konusunu sorun olmaktan tamamen çıkaracağız. Kentimiz için yorulmadan çalışmaya devam edecek, yaptığımız yollarda güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.