Led Aydınlatmalı Tabelanın Yeri Değişti

Marmaracık Mahallesi girişinde bulunan Led Aydınlatmalı Ay Yıldız Tabelanın yeri değişti.

Karayolları Genel Müdürlüğü, Ergene İlçesi Marmaracık girişinde bulunan Led Aydınlatmalı Ay Yıldız Tabelanın sürücülerin görüş açısını azalttığıyla ilgili açıklamada bulunmasının ardından Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Led Aydınlatmalı Ay Yıldız Tabelayı  Sağlık Mahallesi Deri OSB karşısına yerleştirdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri;  Tabelanın görüş açısını azallattığıyla ilgili bilginin birimimize bildirilmesinin ardından gerekli çalışmaların startını vererek, Led Aydınlatmalı Tabelayı Sağlık Mahallesinde vatandaşlarının görüş alanını etkilemeyecek alana monte ettirdik. Vatandaşlarımızın güvenliği bizim için önemlidir’ ifadelerine yer verdi.