Ergene’de İlk Bayramlaşma

Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan Ergene İlçesinde resmi  ilk bayramlaşma programı gerçekleşti.

Ergene İlçe Kaymakamlığı ve Ergene Belediyesi’nce ortaklaşa düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma programı belediyenin iki ayrı hizmet binasında yapıldı.

Saat 10:00’da başlayan Marmaracık Hizmet Binasındaki bayramlaşma programı Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve eşi İlke Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel’in ev sahipliğinde düzenlendi. Birlik ve beraberlik havasının estiği bayramlaşma programına Ergene İlçe Kaymakamı Kızıltoprak ve Başkan Yüksel’in yanı sıra Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem, CHP Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, siyasi parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ulaş Hizmet Binasındaki bayramlaşma programı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak’ın katılımıyla gerçekleşti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak ‘Tüm Ergene halkının Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Nice bayramları birlik içerisinde, huzur ve refah içerisinde geçirmeyi Cenab-ı Hakk bize nasip etsin.Gazze’de ve Filistin’de dünyanın çeşitli yerlerinde zulüm gören kardeşlerimiz var. İnşallah önümüzdeki günlerde bu zulüm son bulur’ diyerek sözlerini tamamladı.

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak yaptığı konuşmada ‘Seçimlerden sonra bu ilk bayramımız. Ergene halkıyla birlik ve beraberlik içerisinde bir bayram geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Tüm ilçe halkının ve İslam âleminin bayramlarını tebrik ediyorum’ diye konuştu.

Bayramlaşma programına katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Bereket ve huzur içinde bir ramazan ayını geride bıraktık. Ramazan ayıyla birlikte birlik, beraberlik ve huzuru yaşadık. Tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Huzur ve barışın İsrail ve Gazze arasında da bir an önce sağlanmalı. Gazze’de yaşayan kardeşlerimize Allah’tan yardım temenni ediyorum’ dedi.