Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’dan Başkan Yüksel’e Ziyaret

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, Menderes Yıldız ve Meclis Üyesi Yüksel Baydarlı yer aldı.

Ergene ilçesi hakkındaki projelerini Salihoğlu’la paylaşan Başkan Yüksel, ‘ Valimizi belediye binamızda ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Bizi onurlandırdığı ziyaret kapsamında Valimize hayata geçireceğimiz projeler hakkında bilgiler verme fırsatı yakaladık. İnanıyorum ki Valiliğimizin de desteğiyle vatandaşlarımız için çok daha  hizmetlerde bulunacağız’ dedi.

Yüksel ayrıca ‘ Yönetimimdeki hedefim Ergene Belediyesi olarak sorumluluk alanlarında üzerimize düşen görevi üstelenerek ilçemize güzel hizmetler sunabilmektir.  Bu anlayıştan hareketle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle ortak yatırımlarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız’ ifadelerine yer verdi.

Yapılan ziyaretten oldukça memnun kalan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’na ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’a yapmış oldukları nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.