Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’tan Ergeneye ‘Geçmiş Olsun’ Ziyareti

Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i Ulaş Hizmet Binası makamında ziyaret ederek, aşırı yağış nedeniyle meydana gelen sel felaketi hakkında bilgi aldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye yöneticilerinin yanı sıra İmam Bakır’ın da bulunduğu görüşmede sel felaketi başta olmak üzere, İlçede yaşanan olaylar ve gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ulaş Hizmet Binası’nda yaşanan sel felaketi konusunda Başkan Yüksel’den bilgi alan Öztrak daha sonra sel felaketinde hasar alan bölgelerden Karadere Köprüsü’nü  gezerek incelemelerde bulundu.

Ergenede yaşanan sel felaketi dolayısıyla Karamehmet- Ulaş arasındaki köprünün çökmesi sonucu kapatılan yolun yerinde incelemesini yapan Öztrak, yapılması gerekenler konusunda bilgi alışverişinde bulunurken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin hasar gören bölgede gerekli çalışmaları yapacağını belirtti. Yaşanılan alt yapı sorunlarının bir an önce tespitini yaparak, yaşanabilecek sorunlara karşı önlemler alınması gerektiğini sözlerine ekleyen Faik Öztrak, sel felaketinin yarattığı hasarların çözümü için çalışmalar sürdürülecektir. Ergene halkına geçmiş olsun, tek tesellimiz can kaybının olmamasıdır’ dedi.