Ulaş Mahallesinde Yol Çalışmaları Başladı

Ergene Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından  yol yapım çalışmaları  tüm hızıyla devam ediyor.

Ergene İlçesi genelinde yol çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapılan program dahilinde Ulaş Mahallesinde yol çalışmalarının startını verdi.

Mevsim şartlarının uygun olması nedeniyle yol ve asfaltlama çalışmalarına yoğunluk vererek planlamalar çerçevesinde mahallelerde asfaltlama, yol onarım ve bakımlarına devam eden ekipler, Ulaş  Mahallesi  girişindeki yan yol alanında  asfalt çalışmalarına başladı. Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallesinde yaşanan yol sorunun alt yapıya ilişkin bu ay içerisinde çözüm oluşturulmasının ardından çalışmaların startının verileceğini belirten ekipler, ilçemizin en yaygın problemi olan yol sorununa çözüm bulmak için elimizden gelen imkanları kullanmaktayız. Kırkgöz ve Yulaflı Mahallesinde gerçekleştirilen parke döşeme çalışmaları tamamlandı. Yapılan program dahilinde yol çalışmalarımız mahallerimizde devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.

Ekipler ayrıca ‘Ulaş , Ahımehmet, Esenler ve Ulaş Mahallesinde başlatılan İlçe genelinde çevre temizliği ve çevre düzenleme gibi birçok alanda bakım ve onarım çalışmalarının gerçekleştirildiğini  bunun yanı sıra çevre düzenleme çalışmalarının da devam ettiği  bilgisini kaydetti.