Ergene Belediyesi İlçe Genelinde Çalışmalarını Sürdürüyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ergene genelinde yürütülen çevre düzenleme ve yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

İlçenin modern bir görünüm kazanması için var gücü ile çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi, belirlenen program dahilinde ilçenin her alanında farklı çalışmalar gerçekleştiriyor.

Ergene genelinde çevre temizliği, çiçek dikimi ve çevre düzenleme gibi birçok alanda bakım ve onarım çalışmaları yapılırken; Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Sağlık Mahallesi Muhtarlık Binası, Kırkgöz ve Esenler Sağlık Ocakları, park ve bahçeler başta olmak üzere temizlik, boya badana ve ağaç budama faaliyetlerini gerçekleştirildiğini, çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra yol onarım- bakım ve asfaltlama çalışmalarının  yoğun tempoda devam ettiği bilgisini kaydetti.

Mahallelerde asfaltlama çalışmaları devam ederken ilçe de cadde ve sokaklarda yoğun kış şartlarında zarar gören yollarında asfalt- yama çalışmaları gerçekleştiriyor. Aşırı yağışlar nedeniyle Cumhuriyet Mahallesi Küme Evler mevkiinde yaşanan sel olaylarının önlenmesi adına ızgara sisteminin oluşturulduğu açıklandı.