Ergeneliler ‘ Sevgi Sofrasında Buluşuyor’

Ergeneliler  ‘ Sevgi Sofrasında Buluşuyor’
Ergeneliler ‘ Sevgi Sofrasında Buluşuyor’

Ergene Belediyesi’nin ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde uygulamaya koyduğu ‘ Sevgi Sofrasında Buluşalım’ programı tüm hızıyla devam ediyor

Bu yıl ilk defa Ergene Belediyesi tarafından mahallelerde uygulanan ramazan etkinlikleri hafta sonu da devam etti. Ergene  Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in katılımıyla İğneler ve Pınarbaşı Mahallelerinde kurulan iftar sofralarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Velimeşe , Sağlık Mahallesi ve Yulaflı Mahallerinden başlayarak ilçenin dört bir yanında kurulan iftar sofraları  bu kez Pınarbaşı ve İğneler  mahalle sakinleri için kurulurken, Bini aşkın kişinin katıldığı iftar programında Mahalle sakinleri  Semazen, Aşukla Maşuk gösterini izledi.

Yüksel: Ramazan etkinlikleri ilçede kardeşlik barış ortamının güçlenmesine vesile oluyor

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ilçe genelinde Sanayici İşbirliğiyle uygulamaya konan sevgi sofralarının Ergene’de sevgi kardeşlik bağlarının artmasına vesile olduğuna vurgu yaparak şunları belirtti: ‘17 mahallemizde iftar programlarını gerçekleştirirken, dostluğun barışın ve kardeşliğin gelişmesinde bu önemli günlerin değeri kat ve kat artmaktadır. Ergene’de vatandaşlarımızın yanında olan belediyecilik anlayışımı ramazan etkinlikleri kapsamında devam ettirmenin mutluluğu içerisindeyim’ ifadelerine yer verdi.