Ergene Belediyesi İftar Yemeklerine Devam Ediyor

11 ayın sultanı Mübarek Ramazan dolayısıyla düzenlenen iftar yemekleri Ergene İlçesinde vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor. Bu yıl ilk olarak 17 Mahallede iftar düzenleyen Ergene  Belediyesi  7 inci günü iftarını Ulaş Mahallesinde düzenledi.

Ulaş Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar için Atatürk Bulvarı üzerinde düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun katılımıyla startı verilen İftar sofraları 17 mahallede de  vatandaşların yoğun  katılımıyla devam ederken Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İlkleri yaşatan belediye anlayışımızdan hareketle bu yıl halkımıza yönelik düzenlediğimiz iftar sofraları ve sonrasında Ramazan eğlenceleri vatandaşlarımızın memnuniyetiyle karşılanmaktadır. İftar sofralarına katılan Ergene halkına katılımlarından dolayı  teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerine yer verdi.

Ergene Belediyesi ve Sanayici İşbirliğiyle düzenlenen İftar Sofrası 30 Haziran Salı  Günü Esenler Mahallesinde başlayarak sırasıyla Vakıflar, Ahimehmet, Misinli, İğneler, Pınarbaşı- Paşaköy , Sağlık, Yeşiltepe ve Cumhuriyet Mahallesi olarak 8 Temmuz Çarşamba gününe kadar devam edeceği bilgisi kaydedildi.