Ergene’de Araç Parkuru Genişliyor

Ergene Belediye Başkanlığı, bünyesinde kattığı silindir ve su tankeri aracı ile parkurunu genişletti.

Sağlık  Mahallesi Tonguçlar Camii önünde düzenlenen tören ile Ergene halkına sergilenen araçlar, dualar eşliğinde hizmete sunuldu. Törene Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ramazan ayı etkinlikleri kapsamında her mahallede kurulan iftar sofralarının barış ve huzur ortamının oluşmasına vesile olduğuna dikkat çekerek tüm katılımcıları iftar sofralarına davet etti. Yüksel ayrıca ‘ Ergene İlçesinin gelişimi ve yenilenmesi adına sosyal projelerin yanı sıra çok sayıda hizmet çalışmaların olduğuna vurgu yaparak ‘ Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesi’nin özlemle beklediği alt yapı sorununun çözümüne ilişkin önümüzde ay çalışmaları başlayacaktır. Bunun yanı sıra Türkan Bebek Parkı’nın da ihalesinin yapılması halinde 1 yıl içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Önümüzdeki süreçte daha verimli ve etkin projelerin hayata geçtiğini hep birlikte görecek ve  halkımızın yaşamaktan mutluluk duyacağı Ergenenin temellerini hep birlikte atacağız. Yeni hizmet araçlarımızın da bu anlamda  halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’  ifadelerine yer verdi.