Okul Aile Birliği´nden Başkan Yüksel´e Ziyaret

İstiklal İlkokulu Okul Aile Birliği Üyeleri, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i makamında ziyaret etti. Ziyarette eğitime sağladığı katkılardan dolayı Başkan Yüksel'e plaket takdim edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Eğitimin her daim destekçisi olma anlayışımızdan hareketle geleceğin teminatı olan çocuklarımıza yardım ve desteklerimizi esirgemedik. Bu yıl ilçe sınırları içerisinde bulunan çok sayıda okulun tadilat ve bakım masraflarını karşıladık. Bunun yanı sıra ilköğretime başlayan öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunduk. Amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ikinci evi olan okulların en iyi eğitim şartlarına kavuşturabilmektir. Bu anlamda Ergene Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü yardım ve desteği sağlayarak bir yılı tamamladık. Öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak için belediye bünyesinde ücretsiz yaz okulunu açtık. Öğrencilerimiz adına çalışmalarımız devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.

Yüksel ayrıca Okul Aile Birliği’nin nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletmesinin ardından hatıra fotoğrafının çekilmesiyle ziyaret programı sona erdi.