Ergene’de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

İlçe genelinde yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi, Sağlık Mahallesi mevkiinde asfaltlama ve yol onarım çalışmalarına devam ediyor.

Mahallelerde parke döşeme çalışmalarının yanı sıra asfaltlama çalışmalarımıza hız verildiğini açıklayan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler vererek şunları belirtti: ‘ Bu bölgedeki çalışmaların tamamlanması ile birlikte diğer mahallelerimizde de ihtiyaç duyulan yollarda çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan tüm mahallelerimizde yapılacak olan çalışmalarla ilgili programlar yapıldı. Çalışmalarımız çerçevesinde alt yapı sorunlarının çözümüne ilişkin startın verilmesinin ardından yol sorununa ilişkin kalıcı çözümlere ulaşacağız’ ifadelerine yer verdi.