Ergene’de Yaz Okulu Başlıyor

Ergene Belediyesi,  çocukların yaz tatillerini faydalı aktivitelerle geçirmelerini sağlamak amacıyla Ücretsiz Yaz Okulu düzenliyor.

Ergene Belediyesi  Ücretsiz Kurs Merkezlerinin;  Velimeşe, Ulaş, Marmaracık ve Misinli olarak belirlenirken, kayıtların Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılacağı açıklandı. İngilizce, Gitar, Bağlama, Uzak Doğu Sporları, Halk Dansları ve Görsel Sanatlar branşlarında kurs almak isteyenler 26 Haziran tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Okulu programı  1 Temmuz tarihinde başlayarak, 1 Eylül tarihlerine kadar devam edecektir. Öğrencilerin yaz okuluna katılımı için nüfus cüzdanı fotokopisiyle birlikte Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuruda bulunması yeterli olacaktır.

Kursların düzenlenmesine ilişkin açıklamada bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ergene ilçesinde yaşayan öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirebilmelerini sağlamak bunun yanı sıra çocukların yaşıtlarıyla birlikte yaz tatillerini faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla yaz okulunun belediye bünyesinde devam edeceğini açıkladı.