Ergene’de Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘ 2015 Sünnet Şöleninin’ kayıtları başladı.

Ergene Belediyesi’nin ilçe sınırlarında ikamet eden ve özellikle dar gelirli ailelere yönelik düzenlenen ‘Sünnet Şöleni’ kayıtları başladı. Şölen için son başvuru tarihi 10 Temmuz 2015 tarihi olarak belirlendi.28-29-30 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek ve 2 yaş üzeri çocukların sünnet ettirileceği şölen için vatandaşlar çocuğun SGK kurum bilgisi, adres ve telefon bilgileri ve nüfus cüzdanı suretiyle mahalle muhtarlıklarına kayıt yaptırılması gerekiyor. Boza ve Sünnet Şöleni’ni geleneksel hale getiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Hizmetlerimizin merkezinde mutlu insan oluşturma düşüncesi yer alıyor. Boza ve Sünnet Şöleni bu anlayıştan hareketle gelenekselleştirdiğimiz bir şölen haline geldi. Geçen yıl halkımızın memnuniyetle karşıladığı boza ve sünnet şölenini bu sene yeniden vatandaşlarımızın yoğun katılımla gerçekleşeceğine inanıyorum’ şeklinde konuştu.