Ergene’de Serhat Serbesttürk Parkı Açıldı

Ergene ilçesi Marmaracık Mahallesinde açılan parka Serhat Serbesttürk ismi verildi. Geçtiğimiz yıl Çorlu Çırakbayırı mevkiinde trafik kazasında hayatını kaybeden Serhat Serbesttürk ismi artık bu parkta yaşayacak.

Törende açılış konuşmasını yapan Ergene Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, parkın yapımı esnasında aile tarafından yapılan başvurunun kabul edilerek trafik kazasında hayatını kaybeden çocuklarının ismini verdiklerini kaydetti.

Açılış töreninde duygusal bir konuşma yapan Serhat Serbesttürk'ün babası Hikmek Serbesttürk "Canım oğlumuzu kaybedeli tam bir yıl oldu, yokluğunun üzerinden asırları geçse de onun özlemi ve hasreti asla yok olmayacak, Serhat'ın adının yaşatılacağı bu parkın yapımında emeği geçen, başta belediye başkanı Rasim Yüksel olmak üzere başkan yardımcıları ve meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

ERGENE BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Daha sonra kürsüye gelen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel "Ergene belediyesi çalışıyor, daha öncede söylediğimiz gibi mimarlarımız mühendislerimiz çalışıyor, İşte her mahalleye bir park demiştik, işte şimdi birini daha tamamladık ve açıyoruz" dedi.