Ergene’de Her Mahallede İftar Sofrası Kuruluyor

Ergene Belediyesi, bu yıl ilçe genelinde mahallelerde sokak iftarlarının yanı sıra  ramazan gezileri, semazen ve orta oyunu gösterileri düzenleyerek ramazan coşkusunu Ergene’de yaşatıyor.

Ramazan programlarını mahallelerde vatandaşlarla bir arada geçirmeyi dileyen Ergene Belediyesi, Sanayicilerinde desteğiyle hazırlanan etkinliklerde ramazan boyunca farklı mahallelerde iftar sofraları kurarak, tüm mahallelerde düzenlenecek iftar yemekleri ile vatandaşlara aynı mahallede komşularıyla aynı sofrada iftar yapmanın hazzını yaşatmaya devam ediyor.

Tüm mahalleri kapsayan iftar programları Velimeşe Mahallesinden başlayarak sırasıya Yulaflı, Sağlık ve Yeşiltepe Mahalleri olmak üzere her mahallede iftar sofraları kurulurken, iftar programının ardından semazen ve orta oyunu gösteri de sergileniyor.

Etkinlikler hakkında açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Öncelikle Türk Milletimizin ve Türk İslam Alemimize ve değerli hemşerilerime hayırlı ramazanlar diliyorum. Bu özel ve anlamlı günlerin vesilesiyle dostluk ve kardeşlik duygularımızı geliştirmek adına her mahallede iftar sofralarımızı kuruyoruz. Ramazan ayının bu atmosferini vatandaşlarımızla bir arada geçirmenin mutluluğunu yaşarken ilçe sakinlerinin de iftar programlarımıza yoğun ilgi göstermeleri bizleri mutlu etmektedir’ ifadelerine yer verdi.