Beren Bebek Çocuk Akademisi Öğrencileri Atasını Andı

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisinde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. Yıl dönümünde anma programı düzenlendi. Küçük öğrenciler yapmış oldukları gösteriler ile velilerden büyük beğeni topladı.

Ergene Belediyesinin yapmış olduğu en büyük eğitim hizmetlerinden biri olan Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisinde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. Yıl dönümünde anma programı düzenlendi. Programa Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Ayça Albayraktar, Mehmet Cebeci, Yüksel Baydarlı, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Öğretmenlerinin hazırlamış olduğu programda Atatürk şarkıları ve şiirleri okuyan minikler sunmuş oldukları gösterileri ile velilerin büyük beğenisini kazandılar. Programda öğretmenleri ve minikleri tebrik ettiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel program sonunda öğretmen ve minik öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekildi.