Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Dernek Açılışına Katıldı

Açılış Törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yanı sıra Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Bülent Belen, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Metin Akgün, Belediye Başkan Yardımcıları, Kent Konseyi Başkanı Bora Küçükçetin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören programında konuşma yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ‘ Bugün bir ilki gerçekleştiriyoruz.  Ergene’de ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz. İlçemiz genelinde birlik beraberliğimizi güçlendiren dernek çatısı altında bir araya gelen muhtarlarımızın halkımıza faydalı çalışmalar sunmak adına temelini attığımız Ergene Muhtarlar Derneği’nin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’ dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesim töreniyle birlikte Ergene Muhtarlar Derneği hizmete açıldı.

Tören programında Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Muhtarlarına bisiklet hediye ederek,  muhtarlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirdik, 17 bisikletin dağıtımını gerçekleştirdik. Tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun’ ifadelerine yer verdi.