Ergene’de Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan yabani ot temizleme çalışmaları devam ediyor.

Ergene ilçesi genelinde büyüyen otların temizlenmesi için oluşturulan ekipler,  yoğun bir temizlik çalışması içerisinde yol kenarları ve refüjlerde de faaliyetlerin devam ettiğini ve temizlik çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini açıkladı.

Yapılan temizlik çalışmaları hakkında açıklamada bulunan ekipler şunları belirtti: ‘ İlçe genelinde yeşil alanlarda ve çeşitli noktalarda yabani otların görüntü kirliliği oluşturmasından dolayı düzenli olarak ot temizleme çalışmalarını yapıyoruz. Program içerisinde caddelerin ve sokakların ot biçme ve temizleme çalışmalarını da gerçekleştirirken, havaların ısınmasıyla birlikte piknik alanlarında da kontrol ve temizlik çalışmaları yürütülmekteyiz. Mahallelerimizde çalışmalarımızı ihtiyaç duyulan bölgelerde yaygınlaştırarak temizlik çalışmalarımıza devam edeceğiz’ ifadelerine yer verdi.