Ergene’de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin dört bir yanında yol onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

Hizmet çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Ergene Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, Yeşiltepe, Sağlık, Ulaş, Vakıflar Mahallesinden  başlayarak ilçe genelinde pek çok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarının gerçekleştiğini açıkladı.

Havaların iyileşmesiyle birlikte çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel: ‘Sağlık Mahallesi Eski Muhtarlık yolunda yol onarım ve bakım çalışmalarını gerçekleştirdik. Ergeneyi kent görünümüne kavuşturmak için yol çalışmaları haricinde kaldırım yenileme çalışmalarını da ilçe genelinde yaygınlaştırıyoruz. Asıl hedef kalıcı çözümlerin en önemli yapı taşı olan alt yapı sorunlarının mahallelerde çözüme kavuşturmak ve  vatandaşların taleplerine kalıcı çözümlerin sağlayabilmektir. Çalışmalar neticelendiğinde daha iyi yollara sahip olacağız, yapılan tespitler sonucunda diğer mahallelerde de çalışmalarımız devam edecektir. Ergene Belediyesi olarak ilçemiz genelinde yaşanan yol sorunun çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz’ ifadelerine yer verdi.