Ergene Belediyesi’nden Personele İftar Yemeği

Ergene İlçe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye çalışanlarıyla düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Shiva Et Lokantası’nda düzenlenen iftar yemeğine Başkan Rasim Yüksel’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hülya İnci, Menderes Yıldız, Nuh Nuhoğlu, birim müdürleri, personel ve aileleri katıldı.

Personelini ve ailelerini Shiva Et Lokantası girişinde karşılayan Başkan Rasim Yüksel, personelin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek hayırlı iftarlar diledi.

Tasavvuf müziğiyle başlayan iftar yemeğinin ardından sergilenen semazen gösterisi ilgiyle izlendi. Gecenin sonunda sahne alan Hacivat- Karagöz oyunu ise gösterileriyle büyük beğeni topladı.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu ifade eden Başkan Rasim Yüksel, kaynaşmamıza vesile olması anlamında hem de birlik beraberliğimizin sergilenmesi anlamında önemli iftarlardan birini gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayının bu atmosferini bir arada geçirdiğimiz için hepinize teşekkür ediyorum’ dedi.