Ergene’de Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinde 1. Taksit Dönemi Başladı

Ergene Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada 2015 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. Taksit ödemelerinin başladığı ve son ödeme tarihinin 1 Haziran olduğu belirtildi.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ilk taksit ödemelerinin 1 Haziran son gün olduğunu, vatandaşların mağdur olmamaları için son günü beklemeden ödemelerin yapılması konusunda uyarıda bulunan Ergene Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Emlak ve Çevre temizlik vergilerinin birinci taksit ödemeleri 1 Haziran tarihine kadar devam edecektir. Vatandaşlarımızın vergilerini zamanında ödemeleri ve ileride bir problem yaratmayacak şekilde beyannameleri düzenlemeleri konusunda belediyenin emlak servisinin gerekli kolaylığı ve yardımı sağladığını açıkladı.

Mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için, Ergenelilere Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri ödemeleri ve vatandaşlara Mayıs ayının sonunu beklememeleri konusunda tavsiyesiler de bulunan Mali Hizmetler Müdürlüğü, ödeme başvurularını Velimeşe, Ulaş, Marmaracık ve Misinli Hizmet Binasındaki veznelerden yapabileceklerini bildirdi.