Başkan Yüksel, Romanyalı Misafirleri Ağırladı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Velimeşe Kız Teknik Lisesi’nin davetlisi olarak Ergene’ye gelen Romanyalı misafirleri makamında ağırladı.

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikellinde hazır bulunduğu ziyarette, Belediye Başkanı Rasim Yüksel makamında kabul ettiği Romanyalı misafirleri ile sohbet ederek, Ergene Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, makamında kabul ettiği Romanyalı eğitimciler ile sohbet ederek, eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında da bilgilendirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yüksel, ‘ Köklerimizin olduğu yerden Mecidiyeden gelen eğitimcilerle dostluk ilişkilerimizi geliştirilen ziyaretten son derece mutluyum. Eğitim alanındaki etkileşimler geleceğimizi oluşturan çocuklarımız için köprü ilişkilerini kurmaktadır’ dedi.

Eğitimciler misafirperverliği için Yüksel’e teşekkür ederek, ‘ Ergene için gerçekleştirdiğiniz eğitim projeleriniz ve ilçe adına hayata geçirilecek olan projelerinizde başarılar diliyorum’ ifadelerini kaydetti.

Hediyelerin takdim edilmesinin ardından hatıra fotoğrafının çekilmesiyle ziyaret programı sona erdi.