Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Devam Eden Yol Çalışmalarını İnceledi

Ergene İlçesinin dört bir yerinde farklı çalışmalarda bulunan Ergene Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “ Daha güzel bir Ergene için ilçemizin bir çok farklı noktasında var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Misinli ve Pınarbaşı Mahallelerinde kilit parke taş çalışmaları yürütürken diğer ekiplerde Marmaracık ile ASB arasında kalan bağlantı yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ekiplerin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı.

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Ergenemizin en büyük sorunlarından biri olan alt yapı sorununu en aza indirdik diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene ilçemizin kanayan yarası olan yol sorununu en aza indirdik. Yeni kurulan ilçemizi sıfırdan inşa ettik, alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız ile halkımıza yaşanılabilir bir ilçe sunduk. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı olan ekiplerimiz düzenlenen programlar dahilinde çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Ergene halkımıza söz verdiğimiz gibi Ergene’de yapılmayan yolumuz kalmayacak” dedi.

Marmaracık –ASB Bağlantı Yolu Ergenemize Değer Katacak

İlçemizde ulaşımı rahatlatacak ve değer katacak Marmaracık Mahallesi ile Avrupa Serbest Bölgesi (ASB)  arasında yeni bir bağlantı yolu yapıyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Fen işleri ekibimizin Marmaracık Mahallesinden ASB'ye ulaşımı hızlandıracak bağlantı yolu çalışmalarını Başkan yardımcımız Yüksel Baydarlı ve Meclis üyemiz Salih Tıknas ile birlikte inceledik. Üreten, gelişen ve büyüyen bir Ergene için sahada tüm ekiplerimizle çalışıyoruz. Sadece bir noktada değil ihtiyaç olan tüm noktalarda eş zamanlı çalışmalar yürütüyoruz. Ergene Belediyesi olarak bir mahalleye bir noktaya değil her mahalleye her bölgeye herkese eşit şekilde hizmet ediyoruz” diye konuştu.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince belediyenin kendi imkanları ile yapılan bağlantı yolunun kısa sürede tamamlanabilmesi için çalışmaların hızla devam ettiği,  yeni yolun açılması ile trafik yoğunluğunda bir nebze de olsa azalma yaşanacağı kaydedildi.