Ergene’de Büyük Kadın Buluşması Gerçekleşti

Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisi Büyük Kadın Buluşması etkinliği kapsamında Ergeneli kadınları çay etkinliğinde bir araya getirdi.

Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binasında gerçekleşen etkinliğe Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel  ve eşi Ayten Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, AKP Belediye Meclis Üyesi Gülsun Şengül, Ergene Kent Konseyi Başkanı Bora Küçükçetin, Kadın Meclis Başkanı Nihal İşbilen ve Yürütme Kurulu Üyeleri, CHP Ergene Kadın Kolları Başkanı Emine Turgut’un yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştiren yürütme kurulu üyelerinden Fatma Kurt, çok sayıda kadının bir arada olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, şöyle devam etti: ‘ Ergeneli kadınlarımızı çay etkinliği kapsamında bir arada getirdik. Amacımız birlik ve beraberlik anlayışımızı bu güzel etkinliklerde pekiştirerek kadınlarımızın ergenede ki gücünü hayata geçireceğimiz projelerle ve çalışmalarla temellerini oluşturmaktır. Ergene için kadınlarımızla omuz omuza vererek başarılı örnek projeler oluşturacağız.  Bugün etkinliğimize katılarak destek veren tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

Türk toplumunda aile, ailenin içinde de kadının yeri ver önemi büyük olduğunu ifade ederek sözü alan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Sağlıklı ve huzurlu bir toplumun temel taşları olan varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı ve üretkenliği ve duyarlılığı  temsil eden kadınlarımız yetiştirdikleri nesilleri geleceğimizin şekillenmesinde önemli rol oynamaktadır. Bu anlamda kadınlarımızın yer aldığı her alanda güç ve emek vardır. Kadınlarımızı önemsiyoruz ve önemsemeye de devam edeceğiz. Bunun vesilesiyle tüm kadınlarımızın şimdiden Anneler Gününü kutluyorum’ ifadelerine yer verdi.

Ergene Kent Konseyi  Başkanı Bora Küçükçetin ve Kadın Meclis Başkanı Nihal İşbilen’in konuşmalarının ardından 14 Martta yapılan kadın meclisi genel kuruluna katılan temsilcilere yönelik  Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

Ergeneli kadınların müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiği etkinlik vatandaşların yoğun katılımıyla gün boyunca devam etti.