Belediye Personeli, 1 Mayıs’ı Piknikte Kutladı

Düzenlenen pikniğe Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, Menderes Yıldız’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, muhtarlar, belediye personeli ile aileleri katıldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in 1 Mayıs İşçi Bayramı münasebetiyle düzenlediği etkinliğe aileleri ile birlikte katılan personel gönüllerince eğlenerek, emek ve dayanışma gününe yakışır bir gün geçirdi.

Düzenlenen etkinlikte katılım sağlayan personelle sohbet eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek şöyle devam etti: ‘ Her daim vatandaşının yanında olan belediyecilik anlayışıyla siz değerli personelimizle vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi oluşturmak adına  kısa sürede kocaman bir ailenin temellerini kurduk. Emekle birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz için güzel çalışmaların temellerini oluşturacağız. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle bu anlamı günü siz değerli ailelerinizle bir arada kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününüz Kutlu Olsun ve katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi. Başkan Yüksel ayrıca personelin çocuklarını da unutmayarak hediye takdiminde bulundu.

Piknik etkinliğinde katılım sağlayan personel ve aileleri, mangal başında yemek ziyafetini gerçekleştirmenin ardından boş alanda canlı müzik eşliğinde eğlencelerine devam etti. Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in personele yönelik düzenlediği piknikten büyük mutluluk duyduklarını belirten aileler, etkinlik için Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerini iletti.