Başkan Yüksel, YGS Sınavında Derece Alan Öğrenciyi Ödüllendirdi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yükseköğretime Geçiş  (YGS) sınavında derece alan öğrenci Ozan Satar’ı ödüllendirdi.

ÖSYM 2015/ YGS sınavında ilk 10.000 kişi arasına girerek başarılı sonuçlar elde eden Ulaş Mahallesinde ikametgah eden Ozan Satar, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

YGS’de büyük başarı elde eden Mehmet Akif Ersoy öğrencisi Ozan Satar’ı tebrik eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, böyle başarılı sonuçlar elde eden öğrencilerin yetiştiğini gördükçe mutlu oluyoruz.  YGS’ de Ergene olarak bizleri gururlandıran öğrencimizin ilerleyen yaşamında daha büyük hedefler ve başarılarla hayatına yön çizeceğine eminim. Eğitim alanında belediye olarak ilçemiz genelindeki okullara elimizden gelen desteği sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz. Asıl beklentimiz geleceğin mimarı olan çocuklarımızın gelişimine destek vererek, güzel yarınların temellerini oluşturmaktır. Bu vesileyle başarılı öğrencilerin takdir edilmesi ve kazanılan başarıların özendirilmesi adına öğrencimize hediyemizi takdim ettik. Çocuklarımızın girecek oldukları ikinci YGS’da şimdiden başarılar diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikellin de hazır bulunduğu ziyarette, Ozan Satar ve ailesiyle hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaret sona erdi.