Ergene’de Yol Çalışmaları Başladı

Ergene Belediyesi , ilçe genelinde bozulan yolların onarım  ve bakım çalışması için kolları sıvadı.

Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan planlar dahilinde Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesinden başlayan yol onarım ve bakım çalışmaları devam ediyor. Hava şartlarının elverdiği sürece çalışmaların devam edeceğini belirten ekipler, Sağlık mahallesinde bozulan yolların yama ve onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak trafiğin normal akışına döneceğini belirtti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ‘ Belediye Fen İşleri ekipleri,  kış koşulları nedeniyle bozulan muhtelif noktaları belirleyip asfalt ve yama onarım çalışmaları devam edecektir. Çalışmalar neticelendiğinde daha iyi yollara sahip olacağız, yapılan tespitler sonucunda diğer mahallelerde de çalışmalarımız devam edecektir’ dedi.