Ergene İlçesinde Orta Refüj Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene Belediyesi, ‘ Daha yaşanabilir çevre, daha yaşanabilir Ergene’ hedefinden yola çıkarak ilçe genelinde havaların güzelleşmesiyle birlikte çevre düzenleme çalışmalarını yoğun tempoda devam ediyor.

İlçe genelinde mahallelerin giriş çıkış noktalarında yer alan orta refüjlerin temizleme ve çevre düzenleme çalışmalarına devam eden Ergene Belediyesi, son olarak Ulaş Mahallesinde yer alan orta refüj alanlarının çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

‘Ergene için elimizden gelen tüm imkânları seferber edeceğiz’

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde çevre düzenleme çalışmaları kapsamında birçok noktada çalışmalarımızı başlattık. Ulaş Mahallesi orta refüj alanlarında düzenleme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Düzenleme çalışmalarının ardından  çimlendirme çalışmalarını da sürdüreceğiz. Ergene için elimizden gelen tüm imkânları kullanarak ilçe genelinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz’ ifadelerine yer verdi.