Hoş Geldin Bebek Projesi Devam Ediyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla birçok projeyi hayata geçirerek vatandaşların takdirini kazanan Ergene Belediye Başkanlığı, yeni bebek sahibi olan ailelere yönelik hazırladığı ‘ Hoş geldin Bebek ‘ Projesine devam ediyor.

İlçe genelinde yeni bebek sahibi olan ailelere gönderilen tebrik kartı usulüyle hediyelerini takdim eden Ergene Belediye Başkanlığı, ailelerin doğum masraflarına destek ve yeni doğan her çocuğa küçük bir hediye verilmesi amacıyla başlattığı kampanyada, İlçe Sağlık Ocaklarından alınan bilgiler doğrultusunda  bebek bornozu, çocuk bezi, ıslak mendil, biberon ve diş kaşıyıcısı  gibi malzemelerin yer aldığı paketler ailelere takdim ediliyor.

Projeden duydukları memnuniyeti her fırsatta dile getirirken aileler, Ergene Belediye Başkanlığının sosyal belediyecilik anlayışıyla oluşturdukları çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirttiler.

Hediye haricinde bebek paketleri içerisinde yer alan broşür ve anı defterlerinde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in bebekler için yazdığı mektupta yer alıyor.  Başkan Yüksel mektupta;

Sevgili Anne, Sevgili Baba

Bebeğinizin doğum haberini aldık, gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. Bende mutluluğunuzu yürekten paylaşıyor, dünyadaki en güzel varlığa sahip olan siz anne ve babayı kutluyorum. Sizlere, bebeğinizle birlikte sağlıklı mutlu ve uzun bir ömür diliyorum.