Kaldırım Yenileme Çalışmaları Başladı

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kışa aylarında bile aralıksız sürdürdüğü çalışmalarını bahar aylarıyla birlikte hızlandırdı.

İlçe genelinde duyulan ihtiyaçlar doğrultusunda yol onarım ve bakım çalışmaları haricinde kaldırım yenileme ve bakım çalışmalarını da sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu mesaisinde çalışmalarını Cumhuriyet Mahallesinde Küme Evler mevkiinde sürdürmeye devam ettiklerini açıkladı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşların ulaşım sorunların çözüm bulmak adına ellerinden gelen imkanları kullandıklarına dikkat çekerek şunları belirtti: ‘ Ergene İlçemizde yaşanan yol sorunlarına kalıcı çözümler bulmak adına alt yapı sorunun çözülmesini bekliyoruz. Bu zaman diliminde de imkanlar ölçüsünde yol onarım ve bakım çalışmalarını da yürütmekteyiz. Vatandaşlarımızın güvenli ve rahat yürüyebilmelerini sağlama adına da Küme Evler mevkiinde ki kaldırım yenilme çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaların yerinde incelemesini gerçekleştirerek elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteremeye devam edeceğiz’ ifadelerine yer verdi.