Ergene Belediyesi’nden Yaşlılar Haftasında Anlamlı Ziyaret

Yaşlılar Haftası münasebetiyle  Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, ilçedeki yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, yaşlıların sorunlarını dinledi.

Ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, yaşlılarla yakından ilgilenerek hatırlarını sorup bir ihtiyaçları olduğunda belediyeye başvurmaları gerektiğine vurgu yaparak, Ergene Belediyesi’nin her daim yanlarında olduğunu sözlerine ekledi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerin büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, geçmişten geleceğe köprü vazifesi gören eski çınarlarımıza saygımızı ve sevgimizi her zaman hissettirmeliyiz. Bu haftanın anısına ziyaretlerimizi evlerimizde gerçekleştirerek hatırlarını sorup yaptığımız iş içinde hayır dualarını aldık. Büyüklerimizi sadece bu özel gün be haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte toplumsal dayanışmanın en önemli göstergesini oluşturmalıyız. Çocuklarımıza büyüklerimize de sevgi saygıyı çok iyi anlatıp, aradaki köprülü daha sağlamlaştırmalıyız’ ifadelerine yer verdi.

Ziyaret programı, Sağlık Mahallesinden başlayarak Pınarbaşı Mahallesine kadar devam ederken, yaşlılara saygı haftası anısına yaşlılara hediye takdimi de yapıldı.