Başkan Yüksel’den Şehit ve Gazi Ailelerine Kahvaltı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 18 Mart Çanakkale Şehitlerinin 100’ücü yıl dönümü münasebetiyle Ergene İlçesinde ki Şehit ve Gazi ailelerine yönelik kahvaltı etkinliği düzenledi.

Düzenlenen kahvaltı programına Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve eşi İlke Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel, Hava Savunma Yüzbaşı Özgür Özgür Gülcü Hava Savunma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ramazan Kızılsert, Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli ve Nuh Nuhoğlu, Şehit ve Gazi Aileleri katıldı.

Ergene genelindeki gaziler ve şehit aileleri adına düzenlenen kahvaltı programında milli birlik ve beraberliğin göstergesini oluşturan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  şehit ve gazi aileleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Kahvaltı programında şehit ve gazi aileleriyle ilgilenerek hatırlarını soran Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açılış konuşmasında ailelerin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek şunları belirtti: ‘ Şehit ve Gazi ailelerimizin çocuklarından anne babalarına kadar her daim yanlarındayız. Vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim değerlerimiz ve vatanı vatan yapan ölümsüz sembollerimizdir. Bu kutsal vatan topraklarını bizlere armağan eden, milletimizin varlığının, birliğinin ve beraberliğinin ölümsüz sembolleri aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

Ardından sözü alarak bu anlamlı günün oluşmasında büyük destek sağlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerini sunan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, birlik ve beraberlik mesajlarını ileterek şehit ve gazi ailelerine duyduğu minnettarlığı ifade etti.

Kahvaltı programında şehit ve gazi ailelerine karanfil takdiminin yapılmasının ardından program sona erdi.