Ergene’de Çanakkale Zaferinin Tören Hazırlıkları Başladı

18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. Yıldönümü kapsamında tüm ülkede olduğu gibi Ergene İlçesinde de tören öncesinde hazırlıkların startı verildi.

Hazırlanan tören programı kapsamında Ergene İlçesinin Velimeşe  Şehitliğinde 09:45’te başlayacak olan anma programı  saat: 10:30’ da Aka Koleji Koferans Salonunda devam edeceği açıklanırken, Velimeşe Şehitliğinde başlayacak olan program münasebetiyle günler öncesinden çiçek dikimi  ile temizlik ve bakım çalışmaları yapıldığı açıklandı. Şehitlik alanında yapılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 18 Mart Çanakkale Zaferinin haklı onuruyla ilçe genelinde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. 18 Mart Çanakkale Zaferinin anma programına ev sahipliği yapacak olan Velimeşe Şehitliğimiz günler öncesinden yol güzergahları dahil olmak üzere çevre düzenleme çalışmaları yapıldı.  Çanakkale Savaşları’nın 100’üncü yıl dönümü ve kazanılan büyük zaferin coşkusunu ilçe olarak halkımızla birlikte yaşayacağız’ ifadelerine yer verdi.