Zabıta Ekipleri, Ruhsat Denetimlerine Devam Ediyor

Ergene Belediyesi Zabıta Ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren işyerlerine yönelik ruhsat denetimi gerçekleştiriyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde gerçekleşen denetimlerde halkın sağlığına zarar verecek herhangi bir durumun yaşanmamasına özen gösterirken, yapılan kontrollerde iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, hafta tatili ruhsatı, iş yerlerinin temizliği ve sağlığa uygunluk kurallarına uyup uymadıkları da denetliyor.

Yapılan denetimler konusunda bilgiler veren Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde bir çok iş yerinde ruhsat denetimlerimizi gerçekleştirdik ve belirli bir program dahilinde denetimlerimiz devam edecektir. Amacımız ilçe genelinde iş yerlerinde adaletsiz yönetimi ortadan kaldırmak rekabet yapısında ruhsatlı işverenlerin çalışmalarını takibini yaparak denetimlerimizi yürütmektir. Son olarak Sakarya Süt firmasının ruhsat denetimini yaparak gerekli evrak incelemelerini gerçekleştirdik. Ruhsat denetimlerimiz ilçe genelinde devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.