THK Çorlu Şubesinden Başkan Yüksel’e Ziyaret

THK Çorlu Şube Başkanı Kadir Feruh İlhan, Şube Başkan Yardımcısı Çoşkun Olcay, Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatma Öztürk ve Orhan Mutlu, Denetleme Kurulu Üyelerinden İrfan Baba ve İzzettin Tuncer ve Şube Saymanı Mustafa Balkanlı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları belirtti: ‘ Türk Hava Kurumu’nun nezaket ziyaretlerinden dolayı büyük mutluluk duydum. Makamımda beni ziyaret ederek Ergene İlçemize yönelik bulunduğunuz güzel temenniler için öncelikle Şube Başkanımıza  Kadir Feruh İlhan’a ve tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum’ dedi.

Türk Hava Kurumu Çorlu Şube Başkanı Kadir Feruh İlhan’ın Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e plaket takdim etmesinin ardından ziyaret programı sona erdi.