Ergene, Dünya Kadınlar Gününü Erken Kutladı

Ergene Belediyesi Başkanı Rasim Yüksel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde sabah mesaisiyle Ergeneli kadınlarla bir araya gelerek, karanfil ve martinicka bilekliği dağıttı.

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli ve personelinde katıldığı etkinlikte kadınlarla sohbet ederek hatırlarını sorup hediyelerini takdim eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bu yılda geleneği bozmadık geçen yılda kadınlarımızı sabah işlerine gitmeden karşılayarak hediyelerimizi takdim ettik. Geleceğimizin mimarı emekçi kadınlarımızla sabah mesaisinde bir araya gelmeyi özellikle görev edindik. Gelenek bozulmadan vatandaşlarımız için çalışmalarımız devam edecektir’ dedi.

Yüksel ayrıca ‘ 1857 yılında dokuma işçilerinin çalışma şartlarını iyileştirmek adına başlattıkları mücadelede yaşanan acı ve vahim olay sonucunda ölen 129 kadın işçinin anısında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olarak kutlamasının önemiyle sabah işlerine giden emekçi kadınlarımızın kadınlar gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyim. Sağlıklı ve huzurlu bir toplumun temel taşları olan varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı ve üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımızın ‘ 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü’ kutluyorum’ ifadelerine yer verdi.