Ergene’den İhtiyaç Sahiplerine Erzak Yardımı

Kardeşlik, dayanışma ve paylaşmanın ön plana çıktığı Ramazan ayında Ergene Belediyesi, ilçedeki yetim, yaşlı ve ihtiyaç sahibi 2 bin aileye erzak yardımı yapıyor.

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi hazırlıklarla karşılayan Ergene Belediyesi, bu kapsamda İlçenin 16 mahallesinde tespit ettiği ihtiyaç sahibi vatandaşlarını ihmal etmedi. İlçe genelinde  muhtarlar tarafından oluşturulan listelerle  ihtiyaç sahibi olan ailelerin tespitini yapan Ergene Belediyesi, 16 mahallenin erzak paketlerinin dağıtımını sırasıyla belediye çalışanları ve muhtarlar aracılığıyla gerçekleştiriyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı gereği yardımlaşmaya Ramazan ayında daha da önem verdiklerini  belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, daha önce mahalle muhtarlıkları aracılığıyla ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek yardıma muhtaç ailelere ulaştık. Erzak dağıtım çalışmalarımız devam etmektedir’ dedi. Ramazan ayının  bereketiyle 2 bin aileye ulaşmanın sevincini yaşadığını  sözlerine ekleyen Yüksel, ilçede Ramazan ayının huzur içinde geçmesi temennisinde bulundu.