CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Arzu Mandalı Sucu’dan Başkan Yüksel’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Arzu Mandalı Sucu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, Menderes Yıldız, Hülya İnci, Ayça Çevikelli ve Gökhan Gülkan’ın yanı sıra milletvekili  aday adayı Arzu Mandalı Sucu’nun beraberindeki heyette ziyarette eşlik etti.

Samimi sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, seçim sürecinin yoğun tempoda geçeceğine dikkat çekerek, aday adaylığı seçiminin ardından 7 Haziran’a kadar yoğun tempoda geçecek olan sürecin başarılı bir süreçle tamamlanmasını diliyorum. Milletvekili aday adayı Arzu Mandalı Sucuya seçim sürecinde göstermiş oldukları nezaket ziyaretlerinden dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

Yüksel ayrıca CHP Milletvekili Aday Adayı Arzu Mandalı Sucuya Bulgarların geleneksel hale getirdiği dilek ‘Martinicka’ bilekliğini hediye ederek her şeyin gönlünce olması temennilerinde bulundu.

Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından ziyaret programı sona erdi.