Milletvekili Emre Köprülü’den Başkan Yüksel’e Ziyaret

CHP Tekirdağ Milletvekili ve Aday Adayı Emre Köprülü, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu’nun yanı sıra Meclis Üyelerinden Salih Tıknas ve Mülayim Bedir de hazır bulundu.

7 Haziran Milletvekili seçimleri öncesinde milletvekili aday adaylarını makamında ağırlayan ve süreçte ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Yüksel, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti diler getirerek şunları belirtti: ‘ Aynı siyasi parti içerisinde bulunan milletvekillerimizin ve aday adaylarımızın bu demokratik süreçte yollarının açık olmasını diliyorum. Milletvekili aday adayımız Emre Köprülüye halka hizmet adına çıktığı bu zorlu yolda başarılar diliyorum’ dedi. Yüksel ayrıca ‘Ergene İlçemiz için hayata geçirilmesi gereken projelerimiz ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 2015 yılının başta ilçemiz olmak üzere ülkemiz içinde başarılarla dolu bir yıl olacağına inanıyorum’ ifadelerine yer verdi.

Köprülü de yıllardır edindiği tecrübelerini Tekirdağ ve Türkiye için kullanmak üzere bu demokratik mücadeleye tekrardan milletvekili aday adayı olduğunu kaydederek Başkan Yüksel’e başarı temennileri için teşekkürlerini ifade etti.

Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaret programı sona erdi.