Başkan Yüksel Camiler ve Din Görevlileri Haftası Konferansına katıldı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 1986 yılından bu yana 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Ergene Müftülüğünce Ergene Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa katıldı.

Namık Kemal Üniversitesi Arapça Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ramazan Tutal’ın konuşmacı olarak yer aldığı Hz. Peygamber En Güzel Muallim ve En Güzel Mürebbi konulu konferansa Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak, Ergene Gençlik ve Spor Müdürü Şenol Doğramacı, Ergene SYDV Müdürü Naime Çeltikçi, birim müdürleri, daire amirleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Ergene’de görev yapan din görevlileri ve vatandaşlar katıldılar.

Düzenlenen konferansta konuşmacı olarak yer alan Namık Kemal Üniversitesi Arapça Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ramazan Tutal başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek programdan ötürü tebrik eden Başkan Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da inanç ve kültürümüzde çok önemli bir yeri olan, yüksek manevi duygular içerisinde ibadetlerimizi yerine getirerek manevi huzura kavuştuğumuz mabetlerimiz olan camilerimizde sevgi, kardeşlik ve hoşgörü iklimi içerisinde hemşerilerimizle bir araya gelerek, tüm ihtiyaçlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile Ergene halkımıza hizmet eden başta Ergene Müftümüz Ali Osman Bayrak hocamız olmak üzere tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını bir kez daha kutluyorum” dedi.