Ergene Velimeşespor´dan Lider Kocaelispor´a Büyük Darbe

Çorlu ve Ergene İlçe Jandarma Komutanlıklarına bağlı ekiplerin geniş güvenlik önlemleri aldığı maça, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak protokol tribünündeki yerlerini aldılar. 200 kadar Kocaelispor taraftarı da maçı izlemek için stada gelirken Jandarma ekipleri olası tatsızlıkların yaşanmaması için yoğun çaba sarf etti. Gol 59. Dakikada geldi İlk yarısı golsüz sonuçlanan müsabakanın 2. Yarısına istekli başlayan Ergene Velimeşespor 59. Dakikada Murat’ın kafa golüyle öne geçti. Golden sonra Kocaelispor beraberlik için oyunu rakip sahaya yıkarken Ergene Velimeşespor kontra ataklarla rakip ceza sahasında gol aradı. Müsabakanın 80'inci dakikada Kocaelispor’dan Murat Tiryaki kırmızı kart gördü. Son 10 dakikada 1 kişi eksik oynayan Kocaelispor gol yollarında başarılı olamayınca haftayı puansız kapadı. Maç sonrası taraftarlar arasında küçük çaplı tartışmalar meydana gelirken kulüp yöneticilerinin araya girmesi ile olaylar büyümeden önlendi. Bölgesel Amatör Lig 18. Hafta maçları sonrası Kocaelispor 36 puanla liderliğini devam ettirirken rakibi Çınarlıspor`u sahasında 3-0 mağlup eden Tekirdağspor 2. Sırada yer aldı.