Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğu’ndan Muhteşem Konser

Ergene Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğu, Ergene Ulaş Hizmet Binasında müzikseverlerle buluştu. Ergene Kaymakamlığı ve Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenen ‘‘Şarkılarla Ergene’de Yolculuk’ konserinde hafızalardan silinmeyen eserler, muhteşem bir performans ile seslendirildi.

Birbirinden güzel sanat müziği eserlerinin icra edildiği konser programına,  Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve eşi İlke Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem, Ergene Halk Eğitim Müdürü Özgür Esur, Velimeşe Karakol Komutan Kıdemli Başcavuş Gültekin Şahin, Çerkezköy Merkez Komutanı Binbaşı Şener Çelik, CHP Milletvekili Aday Adayı Haşim Korkmaz, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kadın kolları ve dernek temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Kalabalık bir vatandaş topluluğunun izlediği konserde, koro üyeleri Türk sanat müziğinin birbirinden güzel parçalarını seslendirdi. Değerli sanatçıların kaleme aldığı sevinç, hüzün, kederle dolu duyguların yansıdığı nadide eserlerle doyumsuz yorumlar sunan Ergene Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğu, geceyi unutulmaz kılmak adına dans ve kemençe gösterisiyle de sanatseverlere sürprizlerle dolu bir gece yaşattı. Konserin ilk bölümünde müziğe eşlik eden Kafkas dansçılarının gösterisi izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Dinleyenlerin beğeni ile izlediği programın sonunda konuşan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Halk Eğitim Merkezi bünyesinde oluşturduğumuz koromuzun ilk konserini bugün gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Koromuzun şefi Nilay Döldöş’e bu güzel gecenin oluşmasında emeği gecen koro üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güzel ortamı bize yaşatan koro kendi bünyesinde güzel bir oluşum içerisindeydi. Biz kendilerini gıpta ederek dinlediğimizde  aynı oluşumun Ergene İlçemizde de olmasını diliyorduk. Şefimiz Nilay Döldöş yönetiminde 3 ay gibi kısa sürede bu güzel koroyu ilçemize kazandırdık. Bize doyumsuz  müzik ziyafeti sunan koromuza çalışmalarında başarılar diliyorum ve bu imkanların oluşmasında yardımcı olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel  başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

Gecenin sonunda Ergene Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğuna teşekkür çiçeklerinin takdim edilmesinin ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle konser programı sona erdi.