Başkan Yüksel’e Ziyaretler Devam Ediyor

Göreve başladığı günden bu yana il ve ilçemizden çok sayıda misafiri makamında ağırlayan Başkan Rasim Yüksel, makamında Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün’ü ağırladı.

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Ergenin geleceğine yönelik yapılması planlanan projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Uzun vadeli işlerler halka hizmet vermeye devam edileceğine vurgu yapan  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 2015 yılının Ergene için yatırım yılı olacağına inanıyorum. Bu yıl planlanan Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri Projesi başta olmak üzere alt yapı sorunları yaşayan mahallelerimize içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gibi pek çok alanda yatırımlar yapılacaktır. İlçemizin modern yapıya kavuşması adına elimizden gelen çaba ver yardımı vatandaşlarımıza sağlıyoruz’ dedi. Yüksel ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, Ergene’nin gelişimi için birlik beraberlik içinde önemli çalışmalara imzaların atılacağını ifade ederek, Başkan Yüksel’e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.