Ergene Belediyesi Kar Kış Demeden Çalışıyor

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kar kış demeden ilçedeki cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerini titizlikle sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, büyükşehir statüsüyle beraber mahalleye dönüşen köylerde temizlik çalışmalarına devam ediyor. Periyotlar halinde kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdüren temizlik işleri; elle süpürme, konteynır boşaltımından pazar alanlarının temizliğine kadar ilçe genelinde kötü görüntünün sona ermesini sağlıyor.

İlçe genelindeki temizlik çalışmaları hakkında detaylı bilgiler veren Temizlik İşleri Müdür Vekili Sevtap Barman ‘ Halkımızın daha temiz bir Ergene’de yaşamalarını sağlamak adına kar kış demeden yoğun bir tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her mahallemizde periyodik aralıklarla çöp toplama ve temizlik işlemleri yapılmaktadır. Hava muhalefeti nedeniyle rüzgarın getirdiği çöpler yol kenarlarında kötü görüntü oluşturduğundan personellerimiz gün boyunca yolları temizleme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Mahallede kurulan pazarların akşamüzeri toplanmasının ardından ekiplerimiz temizleme çalışmalarını o bölgelerde devam ettirmektedir. Daha temiz bir Ergene için çalışmalarımız devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.