Kızıltoprak ve Süleymanoğlun’dan, Rasim Yüksel’e Ziyaret

Ergene İlçe Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve İlçe Tarım Müdürü Mustafa Süleymanoğlu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Ergene Belediye Başkan yardımcıları Menderes Yıldız, Nuh Nuhoğlu ve Hülya İnci’nin de hazır bulunduğu ziyarette Kızıltoprak, Ergene’nin gelişimi için yapacağımız iş birliği ile güzel işler ortaya koyacağız. Ergene Belediye Başkanı seçilmeniz nedeniyle sizleri ve ekibinizi kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz ’dedi.

Başkan Yüksel Ergene Kaymakamı Kızıltoprak’a ilçenin sosyal, ekonomik, kültürel ve sağlık alanlarındaki projeleri hakkında bilgiler aktarırken ‘Öncelikli görevlerimiz ilçenin yaşam kalitesini artırmaktır. Bu amaçla ekiplerimizle birlikte projelerimizi bir an önce hayata geçirmek için canla başla çalışıyoruz. Ergene’miz için ne söz vermişsek onları yerine getirerek insanımızı daha yaşanabilir bir şehre kavuşturacağız ’dedi.

İlçenin Ulaş mahallesinde incelemelerde bulunan Kaymakam Kızıltoprak belediyenin yapacağı çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunurken; Ulaş Aile Sağlık Merkezine, Sosyal Yaşam Alanı içerisinde yer alan yönetim binası, yazlık düğün salonu ve çocuk parkı alanlarında yapılan inceleme gezisi ile ziyaret sona erdi.