Başkan Yüksel Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sabah namazıyla birlikte Ergene sokaklarına çıkan ve belediye mesaisi öncesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen  Başkan Yüksel, gece gündüz demeden mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve ekibi  Paşaköy Mahallesinden başlayarak  İğneler ve Misinli Mahallerinde devam ettirdiği ziyaret programını yoğun mesaiyle tamamladı.

Paşaköy Mahallesinde sabah namazını cemaatle kılmasının ardından vatandaşlarla kahvaltı yaparak vatandaşların talep ve isteklerini değerlendiren Başkan Rasim Yüksel, yoğun mesai programına hız kesmeden İğneler  Mahallesinde devam etti. Vatandaşlarla kahvehanede bir araya gelerek, Ergene ilçesinin gelişimine yönelik yapılması gereken plan ve projeler hakkında  bilgi alışverişinde bulunan Başkan Yüksel, mahalle ziyaretlerine verdiği öneme değinerek şunları belirtti: ‘  Vatandaş odaklı çalışmalar belediye anlayışımızın temelini oluşturmaktadır. Bu anlayıştan hareketle mahalle sakinleriyle sık sık bir araya gelerek yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz’ dedi.

Yüksel ayrıca ‘Başarının güçle tecrübeyle  geldiğine inanarak  yerel yönetim sürecimizde Belediye’nin imkanlarını kullanarak ilçe genelinde bir çok alanda hizmet çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Zaman, iş birliği ve güven dahilinde ilçemizde hedeflediğimiz bir çok projeyi hayata geçireceğiz’ ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in sık sık mahalle ziyaretlerinde bulunmasını takdirle karşıladıklarını ifade ederek, teşekkürlerini iletti.